Eesti keeles
По-русски
In English

Meie teenused:

Bussirent koos juhiga

Oma puhkuse- või tööreisi mugavamaks korraldamiseks pakume Teile juhiga bussirendi teenust. Meie sõbralik ja viisakas bussijuht viib Teid soovitud sihtpunkti ja vajaduse korral ka tagasi. Juhiga renditeenust kasutades saate tunda ennast turvaliselt ja kindlalt. Meie juhid on pikaajalise juhtimiskogemusega ja tagavad turvalise teekonna.



Transfeer

Transfeer kujutab endast eelnevalt tellitud bussi renti sõiduks punktist A punkti B (lennujaam – linn – bussijaam – raudteejaam – hotell). Teie poolt määratud ajal ja kohta saabub meie buss ja viib Teid sihtpunkti.
Meie trasfeerteenus sisaldab: reisijate vastuvõtmine lennujaamas, bussijaamas, raudteejaamas või muul aadressil (vajaduse korral nimetahvliga); pagasi paigutamine bussi; reisijate kohaletoimetamine määratud sihtpunkti.



Turismireisid

Meie turismireisid pakuvad usaldusväärset ja sõbralikku klienditeenindust, kuna meie suur kogemus tagab turvalisuse ning annab kindluse nii lühematel kui pikematel turismireisidel. Meie kogenud ja professionaalsed bussijuhid pakuvad ainulaadset sõidukogemust nii Eestimaal kui kogu Euroopas.



Urituste ja ekskursioonide teenindamine

Tellides meilt buiss koos juhiga olete kindlasti meeldivalt üllatunud meie kõrge teeninduse kvaliteediga. Teostame pulmade, pidulike urituste, korporatiivsete pidustuste, ärikonverentside teenindamist ja pakume transporti linna- ja linnaväliste ekskursioonide korraldamiseks.



Tööliste vedu

Meie regulaarveod võimaldavad töötajate igapäevast transporti tööle ja koju.



Giidi teenus

Programmi võib koostada / muuta arvestades kliedi soovidega, millest palume teatada täides tellimuse vormi http://vilandert.ee/form.php?lang=est



Liinivedu

Harjumaa maakonnaliine teenindame alates 1997. Meie liinidega ja sõiduplaanidega on võimalik tutvuda siin.